Domů   RSS   Registrace   '); document.write(' '); document.write('A'); document.write(' '); document.write('A'); document.write(' ');

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ | Komentované prohlídky Štramberka

PROHLÍDKY ŠTRAMBERKA S PRŮVODCEM  mobil: +420 604 274 669  +420 604 274 669

Nacházíte se zde: www.pruvodcestramberk.cz  » U KATEŘINY  » OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

 

Osobní údaje, které nám poskytujete o sobě a svém dítěti, zpracováváme pouze pro účely přihlášení a účasti dítěte na letní tábor „U Kateřiny“ ve Štramberku a to ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Údaje, které potřebujeme:

 Vyplněním a odesláním přihlášky dáváte souhlas se zpracováním osobních údajů.

Veškerá data jsou získávána a zpracovávána pouze pro potřebu přihlášení a účasti dítěte na letním táboře „U Kateřiny“ ve Štramberku.

Žádný z údajů nebyl, není a nikdy nebude poskytnut třetí osobě. 

 

V prostorách rekreačního areálu U Kateřiny je používám kamerový systém se záznamem. 

Kamerový systém slouží k ochraně zdraví a života dětí, má preventivní funkci a chrání náš majetek.

 

Provozovatel a správce:

NOVOS NJ, s. r. o.
Vladimír Novobilský, tel. 603 867 382
Libotín 979
742 66 Štramberk
IČ: 26825007, DIČ: CZ26825007

 



Štramberské pikanterie / prohlídky Štramberka s průvodcem


Tábor U Kateřiny Štramberk, z.s.

Libotín 979
742 66 Štramberk
IČ: 02216019


rezervace: ukateriny@novos.cz  Facebook  instagram  Youtube  mobil: +420 604 274 669  Libotín 979, ŠTRAMBERK


PROHLÍDKY A NAŠE SLUŽBY


REZERVACE


FOTOGALERIE


O NÁS  |  GDPR


KONTAKTY


CAMP U KATEŘINY


  

 
 

Tento projekt je spolufinancován dotací 
z rozpočtu
Moravskoslezského kraje

 

 Spolupracujeme se sportovním klubem  Štramberk  http://skstramberk.cz/

Beskydy Card Turistická oblast - Beskydy Valašsko Lašská brána Beskyd

 


Držitel ocenění "Nejlepší turistický produkt v Beskydech" v roce 2018