Domů   RSS   Registrace   '); document.write(' '); document.write('A'); document.write(' '); document.write('A'); document.write(' ');

Ochrana osobních údajů | Komentované prohlídky Štramberka

PROHLÍDKY ŠTRAMBERKA S PRŮVODCEM  mobil: +420 604 274 669  +420 604 274 669

Nacházíte se zde: www.pruvodcestramberk.cz  » O NÁS  » Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Osobní údaje, které nám poskytujete o sobě či o organizaci, pro kterou prohlídku zajišťujete,
zpracováváme pouze pro účely objednání, realizaci a fakturaci komentované prohlídky "Štramberské pikanterie",
a to ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů


Údaje, které potřebujeme:

  • kontakt: jméno, telefon nebo e-mail
  • informace o počtu, věku a fyzické zdatnosti účastníků
  • informace k platbě: fakturační údaje

Veškerá data jsou získávána a zpracovávána pouze pro účely zprostředkování komentované prohlídky.
Žádný z údajů nebyl, není a nikdy nebude poskytnut třetí osobě.


Účastí na prohlídce souhlasíte s možností pořízení fotografií nebo videa a jeho možné umístění na Facebook: Štramberské pikanterie nebo do fotogalerie na této www stránce.

 


zpět zpět



Štramberské pikanterie / prohlídky Štramberka s průvodcem


Tábor U Kateřiny Štramberk, z.s.

Libotín 979
742 66 Štramberk
IČ: 02216019


rezervace: ukateriny@novos.cz  Facebook  instagram  Youtube  mobil: +420 604 274 669  Libotín 979, ŠTRAMBERK


PROHLÍDKY A NAŠE SLUŽBY


REZERVACE


FOTOGALERIE


O NÁS  |  GDPR


KONTAKTY


CAMP U KATEŘINY


  

 

 mobil: +420 604 274 669  +420 604 274 669

PROHLÍDKY ŠTRAMBERKA S PRŮVODCEM

Beskydy Card Turistická oblast - Beskydy Valašsko Lašská brána Beskyd